Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling, kan je deze binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren.

Retouren worden zo snel mogelijk verwerkt (uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst). Zodra jouw retour verwerkt is, ontvang je hiervan bericht per e-mail. Als de retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden, wordt het retourbedrag binnen de wettelijke termijn van 14 dagen naar je overgeschreven. Let op: de retourkosten dien je zelf te betalen.

Wil jij (een deel van) je bestelling retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@dehuiself.nl en dan sturen wij je de retourinformatie per e-mail toe.

Retourvoorwaarden

  • De producten die je wilt retourneren dienen goed ingepakt, in originele staat en verzegelde/ongeopende fabrieksverpakking teruggestuurd te worden.
  • Stuur de originele pakbon en het ingevulde retourformulier mee met de retourzending.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde goederen.
  • Nadat wij de zending in goede staat retour hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de bestelling binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening.
  • Verzendkosten van de bestelling worden alleen vergoed bij het retourneren van de complete bestelling.
  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Verkeerd product ontvangen?

Wij pakken met de grootst mogelijke zorg onze bestellingen in. Mocht het toch zijn dat je een verkeerd product van ons ontvangt, meldt dit dan via een e-mail aan contact@dehuiself.nl en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk het juiste product van ons ontvangt!

Beschadigd of incompleet geleverd?

Wij raden je aan om de bestelling direct bij ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Is je pakketje beschadigd geleverd of is de bestelling incompleet? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via e-mail naar contact@dehuiself.nl.