Over Ons

over ons de huiself foto

De Huiself is opgericht door buurvrouwen Daniëlle en Marjanne. Beiden droomden we al enige tijd van het openen van een eigen winkel. We kwamen erachter, dat we veel gedeelde interesse hebben, zoals spellen, Lego, films, sprookjes, fantasy en superhelden.

Ons concept was al snel duidelijk: een sprookjes en fantasy webshop met spellen, Lego, Funko en collectibles.

Daniëlle is fervent filmliefhebster, houdt van Lego bouwen en is inmiddels wel expert op het gebied van Disney, Marvel, Star Wars, Harry Potter en Fantastic Beasts. Haar favoriete film is Harry Potter and the Order of the Phoenix. Haar favoriete sprookjesfiguren zijn Ariel en Alice in Wonderland.

Marjanne leest graag fantasyboeken, is altijd in voor een spellenavond en is sinds een paar jaar weer verknocht aan het bouwen van Lego sets. Haar favoriete boekenreeksen zijn Lord of the Rings en Harry Potter. Haar favoriete superheld is DC Comic‘s Batman en favoriete sprookjesfiguur Roodkapje.

Het assortiment van De Huiself is zorgvuldig samengesteld met de leukste en mooiste producten om je verzameling te starten of compleet te maken. Verzamel de Magie van Sprookjes en Fantasy!

Heb je nog suggesties voor producten die we zeker niet mogen missen in het assortiment van De Huiself? Laat het ons weten via contact@dehuiself.nl of via onze socials facebook of instagram